Ucuz erken Rezervasyon Kampanyası Etstur İle Erken Rezervasyon

Tatilcilerin fiyat avantajlarından daha fazla yararlanabilmesi için Erken Rezervasyon Dönemi'ni her yıl öne çeken Etstur, bu yıl da 1 Şubat itibarıyla % 35 indirim sunmaya başladı.

Erken Rezervasyon Dönemi’nin bir diğer sürprizi her koşulda cezasız iptal hakkı sunan Erken Rezervasyon Sigortası…“Ya son anda bir aksilik çıkarsa?” diyerek tatilinizi erken planlamaktan korkmayın! Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Etstur, şimdi tesise giriş gününüze 72 saat kalana kadar rezervasyonlarınızı iptal etme fırsatı sunuyor. Etstur’la erken rezervasyonunuzu hemen yaptırın, tatile karlı çıkın!



İşte ayrıntılar..





% 35’e Varan İndirimler

8 yıldır Erken Rezervasyon’da öncü olan Etstur, 1 Şubat 2010 itibarıyla Erken Rezervasyon Dönemi’ni başlattı. 1 Nisan – 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek konaklamalar için 1 Şubat - 8 Mart arası yapılan rezervasyonlarda % 35’e varan indirimler sizi bekliyor. Tüm dünyada hesaplı tatil için uygulanan en iyi yöntem olarak bilinen erken rezervasyon dönemleri ile hesaplı tatilin keyfini süreceksiniz.
Erken Rezervasyon'da Bir İlk

Etstur yine bir ilke imza atarak Erken Rezervasyon Dönemi’nde yaşanan en büyük sıkıntının da önüne geçiyor. Etstur, misafirlerinin aylar sonrası için yapacakları tatil rezervasyonlarında, akıllarında hiçbir soru işareti bırakmamak adına Erken Rezervasyon Sigortası” uygulaması sunuyor.

Tatile Karlı Çıkın!

Erken rezervasyon sigortası Mapfre Genel Grubu tarafından Ürün Sorumluluk Sigortası kapsamında sağlanıyor. Bu uygulama ile sigortalı tur paketimizin ücret farkı, tur bedelinin sadece %1’i olup, 1000 TL. altı rezervasyonlarda ise sabit 10 TL. olarak sunuluyor.
Fırsatlar 4 Ayrı Dönemde Sunulacak

Fırsatlardan en etkin şekilde yararlanabilmeniz için erken rezervasyon sürecini dört kademede gerçekleştiriyoruz. Misafirlerimize birinci dönemde en yüksek indirim oranı sunulurken, ilerleyen aşamalarda, yaz sezonuna yaklaştıkça bu oran azalarak uygulanıyor. Erken rezervasyon imkanlarıyla tatilinize karar verdiğinizde Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarına yönelik önceden indirimli rezervasyon yaptırarak planlama yapabiliyorsunuz. İlk dönemde tesise rezervasyon yaptıran misafirlerimiz, en düşük fiyatla tatillerini satın alabiliyor. Tesis odaları doldukça, indirim oranları aynı düzeyde uygulansa dahi, tesis fiyatları yükseldiği için fiyat avantajı azalıyor.

Etstur İle Erken Rezervasyon kampanyası detayına ve ucuz erken rezervasyon otellerine buradan ulaşınız..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şeker Ramazan Bayramı Tatil Kampanyaları

En ucuz tatil kampanyası En Ucuz Otel

Akbank Tatil Kazan internet şubesi cep şube kampanyası